Palveluehdot Niinan näpertelyt
noimage

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Niinan näpertelyt, Askainen, Suomi Y-tunnus Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle, sopimuksen mukaan muualle (ota yhteyttä niinannapertelyt.fi). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Toimitus- ja postimaksut

Suomeen 1,90 € Ulkomaille 2,90 €

Toimitamme tuotteet postitse suoraan tilauksen yhteydessä ilmoitettuun osoitteeseen. Jos toimitusosoite on eri kuin tilaaja, emme laita mukaan hintatietoja.

Maksutapa

Tilaukset maksetaan ostosten teon yhteydessä. Käytössäsi on verkkopankit: Nordea, Op, Aktia, Sampo, Danske Bank, Handelsbanken, S-pankki, Tapiola sekä Ålandsbanken.

Kuitti / takuutodistus

Saat toimituksen mukana lähetteen, joka toimii kuittina ostoksestasi sekä mahdollisena takuutodistuksena.

14 päivän palautusoikeus

Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä se täytyy palauttaa alkuperäisessä pakkauksessaan. Koruja ei saa palauttaa tavallisessa kirjekuoressa vaan aina on käytettävä kuplapussikirjekuorta tai pahvista postituslaatikkoa. Alennustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Palautusoikeus raukeaa mikäli: Tuotetta on käytetty

Palautamme rahat suoraan asiakkaan tilille, joten lähetyksen mukana tulevaan palautuslomakkeeseen/lähetyslistaan on laitettava yhteystiedot ja tilinumero, jolle palautus halutaan. Palautamme rahat 2-5 arkipäivän sisällä siitä kun olemme saaneet tuotteen takaisin. Kun palautat tuotteen Postin kautta, maksamme palautuksesta aiheutuneet postikulut ilmoittamallenne tilille. Tuotteilla ei ole 14 päivän palautusoikeuden lisäksi varsinaista erillistä vaihto-oikeutta. Mikäli tilaamasi tuote on väärän kokoinen tai muulla tavalla sopimaton, voit tehdä tuotepalautuksen kuluttajasuojalain mukaisesti 14 päivän kuluessa tilauksesta ja tilata uuden haluamasi tuotteen. Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön.

Mikäli haluat palauttaa tuotteen, toimi seuraavasti

Ota yhteyttä sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Force Majeure

Niinan näpertelyt ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Niinan näpertelyt pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


Tietoja
Kontaktit

Verkkokaupassamme voi maksaa näillä maksutavoilla:

SUOSITUIMMAT TUOTTEET

Niinan Näpertelyt

niinannapertelyt (at )gmail.com

Niina Valve

0407750858

Y-tunnus 1305531-8

Sivustovierailut

© 2016 Niinan näpertelyt
Toteutus: Valonia